// Snäckan & Gullan


It's A Beautiful Day!

Gjort är gjort, som jag brukar säga när jag stirrar på en tom Ben&Jerry glass i mitt knä. Men jag har iallafall inhandlat en chokladkalender nu, vilket är ett måste varje Decembermånad. Jag har även skrivit mitt svenska referrat nu om typ "nya Picasso". Whatever...

Jag funderar starkt på att ansöka om ett nytt efternamn! Johansson är liksom Sveriges vanligaste och så jääävla booring! Om jag nu ska byta ska det bannemejj bli LAMPARD! Seriöst! Jag är sjukt taggad på det här. Julia Lampard. Awesome! Vet dock inte om det går men jag ska försöka ansöka iallafall, men rykten säger att det kostar 2000spänn att byta efternamn så det kommer nog ta ett tag tills jag skrapat ihop de slantarna.

Nu påminde Karoline mig också att Paradise börjat hehe jag är verkligen dålig på det där med tiden. Har även fått en fin present av min fru Sofia som glädjer mig starkt! Fan va fräscha vi kommer bli.


Julia Lampard... Hmm funderingarna rullar på....


ja såhär ser jag och jonnah ut

hej idag så fick jag och jonnah tillbaka våra historia prov, såhär kommenterade jonnah
- men vi fick lika många bokstäver!
och det var sant, jag är då nöjd med resultatet! hehe

detta kanske gör så att ni förstår varför vi är så smarta

Why Not?

Fasiken vad grym jag är ibland. Idag klarade jag av idrottsuppvärmningen helt själv! Och fan vad jag improviserade men bra gick det. Till och med David berömde mig??? och sen hade jag och Ludde innebandy med mina goa klasskamrater. Dom var så duktiga så och nu är två bördor avklarade!
Sen fixade jag ju som sagt ett jobb igår, snart blir jag 16 och hoppas på något riktigt fint. Jag känner mig dessutom jävligt självsäker inför min klass nu när det gäller att prata muntligt vilket betyder att min engelskaredovisningen säkert kommer att gå skitbra!

Det är så härligt att tänka positivt ibland och det har jag inte gjort på länge så jag ska ta vara på den här glädjen.
Puss och piiiiiis aut brääää

Don't want no paper gangsta - Lady gaga


Bloody Sunday

Åh neeei har glömt min plattång hemma hos Sofia :'( Jag kan iallafall lugna mig med att den är i säkra händer.
Idag fick jag även ett jobb så nu ska pengarna börja rulla in. Jag ska passa lilla söta Alexander! En underbar och gullig unge. Det enda problemet är att jag måste laga mat åt oss? Haha somliga har ju säkert hört historier och de har slutat mindre lyckligt. Men nu får jag ta tag i läran om matlagning så att Alexander inte tappat 10kg tack vare mig. Men det kommer bli jätte bra


Min söta kusin har ju även varit på besök. Med henne kan man verkligen aldrig ha tråkigt. Det får inte alls ta för lång tid innan vi ses igen!

P.S! Jag har märkt att barn gillar mig haha. Dock gillar inte jag barn(?) Inte de flesta iallafall D.S
XoXo Jullangööörl


?

den perfekta killen
de är killen som säger "älskling" till dig och inte "sexy" när ni har slutat ert samtal. Det är han som stannar uppe för att se hur du sover och kysser dig på pannan. Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink och med rufsigt hår. Han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är över att du är hans. Han som säger till sina vänner "hon är den rätta"

finns de någon sådan pojke ?

Pimp maj rajd

Okej ska vi snacka "jag lackar på" höhö
Jag lackar på Max!!!
Jag lackar på alla MTV's program som är så jävla fejkade!
Jag lackar på folk som får MTV's program att framstå mer äkta än dom
Jag lackar på att jag sitter och svullar After Eight som bara gör mig tjock & ful
Jag lackar på att det är Söndag!!!!
Jag lackar på att det är skola imorgon
Jag lackar på att jag & David inte planerat morgondagens uppvärmning
Jag lackar på folk som har samma meddelandesignal som mig!
Jag lackar på folk som inte läser både Dessie & Kissie HALLÅÅÅ LIXOMWH


Ah men nästa helg ska de fan hända grejjer för annars begår jag brutalt självmord =)
Eran fina Jullan


s

igår vart de, heheh fullt ös så att säga
nästa helg ska de bli fullt ös så att säga
hela veckan ska bli segt med massa mysiga prov
igår var de trevligt!

iaf jag lackar på folk som knarkar
jag lackar även på onödigt folk som bara står och gör ingenting?
jag lackar även på att folk tror att dem är sp himla balla bara för att dem har 500 vänner på facebook heheh ( fett poppis)

/s

Thåström sjunger som en alkis

Igårkväll blev rätt så lyckad faktiskt! Efter bion drog Cill & jag hem typ vid halv tolv tiden. Väl hemma hade mina kusiner och morsan lite minifest. Så vi hängde på och gjorde våra egna glassdrinkar som blev besprutade med Baileys och Smirnoff Vodka. Det var najs. Vaknade dock tidigt imorse och hade lite bakis feeling men den är borta nu! Kroppen har inte fått vodka på länge så är säkert inte van.

Menmen, nästa helg då jävlar ska det hända massa med fuckign grejjer! Jag ska tjacka jobb, bli 16, köpa lite klappar, besöka min vän ungdomsmottagningen, gå på 40-årsfest och festa ghaaaaaaaaalet med min vän Norsken!


Dock har jag massa skit att ta tag i idag men always look on the bright side of life. Nu ska jag leka superhjälte och dra förbi Vallentuna snart, pusshej!


Ja somligas fantasi flödar vilt på fyllan. Min gör det =)


snäckan talar

min lördagkväll var fin , passar på att tacka jullan som faktis ville att jag skulle ha en bra kväll längre ner i nått inlägg hehe! jag chillldillade hos madde med massa folk, de va soft! drog hem med sista tåget där och det va fint och de gjorde typ alla andra med... De va nog de , de kanske kommer bilder från kvällen för de var himla mycke blixtar överallt igår! Jag gjorde nog ingen större tabbe förutom att springa till tåget när jag hade en kvart på mig, dumt! Kysssssssar eran trogne Snäckan!


Sammanfattning

Den var okej, faktiskt rätt bra utöver det vanliga. Hela filmen var rätt chill förutom då alla blattefjortisar skrek överdrivet när ett täcke rörde på sig liksom (?) Thank God för att jag fick hålla Cillas hand iaf haha,,,, Sofia du har smittat mig!

Det läskigaste var ju lugnt slutet!! Haha fan folk sprang ut ur salongen skrikandes, dock var de också fjortisar så man kan inte klandra dom. Men jag tvivlar på att jag kommer få en god nattsömn men jag är ju inte ensam iallafall.


Paret ifrån filmen... Creeeepy! Resten av kvällen går ut på att ta reda om detta hänt på riktigt vilket vi tvivlar på höhö


Paranormal Aktivitet

Min kusin är paranormal. Hon är utanför det normala...
Iallafall, idag har min släkt kommit hit, jag har lekt med 4-åringar, skickat mindre normala sms till min kusin, lyssnat på min äldre kusins sköna kommentarer, käkat tårta, fått ett jobb kanske och nu ska jag och Cillen gå på bioooo! Vi kommer inte bli rädda för fem öre! Okej kanske cillidill men inte jag ;)

Hoppas även att min sköna Sofia får en la mysig kveeel, me löv ju


Den där jävla vampyren är skaparen till min enorma vampyrfobi. FOR YOUR INFORMATION


snäckan talar

 
hahahaha jag har skrattat en liten stund åt denna goding bild som tog någon gång i ett fresht tillstånd, hehe den ena på nicklas o mig och den andra på mina vänner oscar och julia sedan kommer en bild på mig i frest tillstånd.... men iaf väntar på min godbit jullan gullan lampard johansson, hehehehe vi ska laga mat önska oss lycka i världen, sedan ska vi glida ut och leka balla typ ? kanske hänga lite vid centrum, hehe (hellre självmord) .. juste jag glömmer alltid att skriva att de är jag som skriver men aa // SOFIAAAAAA snäckan

YIPPIE ONSDAG!

Helg, lättnad. Idag blev jag och Sofia även lurade på lite pengar men det var mitt fel... Men men life goes on :) Visst har vi alla blonde situations? Häromdagen var jag och syrran i Teeeby Säntlumm, så gick vi förbi ett sånt där Tele2 stånd. Bruden där ba "Ringer du med Tele2?" Jag langa svaret "Nej, jag har Comviq och är nöjd med det". Hon blir tyst och tittar konstigt på mig. Jag fattar inte problemet och går vidare tills jag inser min feta tabbe och halvt skäms...


Peace out breee eran Juliet


Time's rollin' Faster, harder, better, stronger

Imorgon är det fredag, för er som inte hänger med! Den skall tillbringas med min kära FEST!Mö sofia pia gulligfina pettersson. Vad som händer oss vet endast gudarna. Finns inget jobbigare än att planera helgen, den ska bara komma som den komma vill!

På Lördag kommer den härliga Johansson släkten och våldgästar mitt hem för att fira.... MOI! Får hoppas på lite cash till sparburken då. Kan ju inte åka pank till Düsseldorf. Ursäkta osammanhanget.

Och medans vi är inne på osammanhang, snart är det julafton! Tack goode Gud att det bara är EN gång om året, tycker ni säkert. Men i min familj firas det TRE gånger! Mysigt? Naej.

Julafton Nr1
Den här Julaftonen kallar jag för Mysig Julafton I Skåne
Vi samlas några stycken hos Maddes närmaste släktingar i en liten skånehåla. Kvällen startas med typisk julmat och jääätte intressant prat. Sedan sätter man sig vid teven och glor på Kalle Anka. Sedan stampar en full skånsk jultomte in och kvällen får sin höjdpunkt. Presenterna öppnas, Julia testar eventuella presenter och tjatar sedan på att åka hem.

Julafton Nr2
Den här Julaftonen kallar jag för Galen Släktjulafton
Släkten Johansson samlas och självklart skapar alkoholen kvällen. Det börjar trevligt med musik och skvaller. Sedan är det middag, inte för julaktig utan alldeles lagom. Sedan skyndar vi oss med julklapparna med Kalle Anka i bakgrunden. Ingen fylletomte här inte... Inte utklädd iallafall. För efter julklappsöppningen är det bäst att dra för sedan blir dom vuxna lulliga. Kvällen slutar och vissa åker hem med glada miner

Julafton Nr3
Den här Julaftonen kallar jag för Stel Gammeljulafton
Minifamiljen Johansson-Rolander släpas hem till Abbes päron. Där dricker vi glögg, kallpratar och är sååå fina. Efter tjat från Emelie i två timmar käkar vi kall lax och sill.... Sedan ger vi oss på klapparna och sedan tittar vi på Emelies nya barnfilmer. Kvällen blir olidlig och man åker hem med ett leende på läpparna för att man lyckats överleva alla julaftoner ännu ett år.

Sedan väntar årets höjdpunkt... NYÅRSAFTON!!!!
Ladda människor


Ta inte allt jag skriver på allvar människor (jullangullan)


Matteprov och annat skit

idag hade jag matteprov, jag hoppas verkligen att de gick bra! För jag fick hem att jag hade IG-varning i både Geografi och matte :S iaf idag på matteprovet hade jag helt glömt bort vad defferens va så jag skickade ett sms till mina båda mattelärare men den ena orkade inte tänka och den andra var långsam på att svara så jag fick min räddning av Kristoffer Klock, jag passar på att tacka!


Kristoffer Klock alias Klorre

tur att andra är bra på matte

Eftersom jag är mindre bra på matte och jag inte orkar fråga min mattelärare eller gå extramatte har jag anlitat Magister Lundkvist och stödlärare Fröken Lampard Johansson, detta går utmärkt!


stödlärare Fröken Lampard Johansson, magister Lundkvist

ni får kalla mig IG barn, helt okej!

Idag har jag vart på bra humör en del av dagen och sedan har folk kommit och sänkt mitt humör, det som har sänkt mitt humör är att jag träffat fem stycken av mina hatobjekt påvägen hem!!! VAD FAN lämna mig! Precis så kände jag , äckliga så att jag höll på att spy, sedan när jag sitter snällt på tåget är det några ungjävlar som sitter och kastar pappersbollar på mig och sparkar på mitt ben de slutar med att jag får ett lättare anfall och talar om  för de små jävla hatungarna att dem inte känner mig och borde lämna mig ifred och de gjorde dom inte, jag blir lack!!!! Sedan har jag matteprov imorrn, gud hjälp mig! skönt att jag kan... hmm låt mig tänka.. .ingenting!! Det som höjt mitt humör är att jag införskaffat mig en bh och en tröja även lite choklad och cola.. det var nog allt, historian gick också dåligt, hej ig!


Stress

Stress är la för jobbigt! Skolan stressar ihjäl mig, har liksom 2 muntliga redovisningar och tre skriftliga de sista resterande dagarna av denna veckan. Nästa vecka måste jag och jonas hålla i gymnastikuppvärmningen samtidigt som jag och luddis ska hålla i innebandylektionen!!! Let me breath for fock säjk!

Nu måste jag kila tillbaka till skolan som jag nyss kom ifrån för att typ ... vad heter det .. umgås med min syster??? ojoj får se hur det går, men men simma lugnt feskar <3


Humor

hahahahhaha måste bara lägga ut den här


Damn Ironi, I love you!


ÄCKELMÄNNISKOR

Äckelmänniskor är nog den folkgruppen jag föraktar mest kära läsare. Upprepande gånger har jag fått frågor såsom "Vad är en äckelmänniska?" och jag tänkte bara nu en gång för alla klargöra simpla tecken på en typisk människoart kallad Äckelmänniskan!

Äckelmänniskor kan vara fula! Visst utseende är kanske lågt att klanka ner på... nej det är det inte förresten! Visst, jag har väl inte Jessica Albas ansikte, Meghan Foxs kropp och Beyoncés sk "naturlighet". Men damn vad jag gillar mig själv ibland! Dock gillar jag inte fula människor. Har sagt förut att jag tycker att ALLA mina vänner är snygga, och det är dom ju för jag skulle inte kunna umgås med människor som ger mig huvudvärk bara med blicken.

Undantag! Självklart finns det undantag, vissa människor kan ju faktiskt vara fula som stryk men sköna att hänga med så dom får la en chans. Dessutom tycker jag att de hundar som listas som "världens fulaste hundar" är grymt söta! Tycker synd om dom, de kan faktiskt inte hjälpa för hur dom ser ut, det kan däremot en homo sapiens!

 
Aj mitt huvud :(

Äckelmänniskor har även felknullade personligheter. Däribland kan bland annat självgod, dryg, töntig, jobbig, efterbliven och överdrivet hetsig ingå. Även otrevliga människor hamnar på äckelmänniska kategorin. Varför inte bara vara snäll och glad mot alla man möter, som JAG? *host*
Nej men tummen ner för folk med kassa personligheter, tummen ner för ÄCKELMÄNNISKOR!

Undantag! Jag råkar ha vänner som delsvis kan infinna sig i kassa attitydsperioder, jag nämner inga namn för så snäll är jag. Dock kan man inte ta sina snygga vänner på allvar när de har sina perioder men om den pågår under en längre tid är det bara BYE BYE!

Jobbigt!

Och det slutgiltiga testet som avslöjar om du verkligen är en HOMO SAPIENS ÄCKLIUS! KASS HUMOR!!! Botten ner för riktigt... aa värdelösa skämt? Visst, min humor är vääldigt bredd, jag skrattar åt vad som helst när som helst nästan. Men folk som verkligen drar trista och aa otroligt onödiga skämt är ju bara äckligt. Komiker kan vara äckliga. Värst är när en äckelmänniska tror att den är rolig och skrattar åt sig själv?? HostpetramedeHost

Undantag! Drar mina vänner kanske ett rätt misslyckat skratt skrattar jag ändå med dom så gott jag kan i hopp om att alla andra skrattar åt mitt skratt. Då räddar man en polare ut en knivig knipa och det är riktigt snällt.

hahahava?


Ah känns lite skönt att vara tillbaka så att man kan få skriva värdelösa skitsaker när man inte kan somna på t ex en tisdagskväll! Hoppas vi ses snarast kära vänner pyyyyyyss


ond vs snäll ?



jag var bara tvungen att lägga ut den här för jag ser väldigt enormt ond ut!
och jag tror bilden visar mitt rätta jag, jag kan vara ytterst ont ibland men ibland kan jag vara väldigt snäll!
och här ser jag väldigt snäll ut, jag kanske bara har två sidor


jag är iaf inte gravid

ah tja!

jag chillade lite på engelskan så bara va jag tvungen att läsa och så sa hon tack så mycket så fortsatte jag och alla började skratta, mycket taskigt!


bild: Oliver och jag hehehe


HATA FÖRFAN!

Okej människor, glöm det jag yttrade mig om häromdagen. HATA PÅ! För det gör iallafall jag just nu. Eller kanske sorg blandat med hat. Men man hatar det sorgliga. Vet iallafall nu att man aldrig ska ha för höga förväntningar eller ta något för givet. Jag kommer VERKLIGEN aldrig mer ha förväntningar på någon/något. Förväntningar gör en bara besviken. Jag citerar mina ibland uppkommande engelska tankar (ja jag har typ en engelsk hjärnhalva?) "I will never put myself through shit again".

Nu behöver jag en egen värld att åka till, en värld som är precis som jag vill att den ska vara. Inga förväntningar, inga besvikelser bara ett lugn som man kan luta sig på. Känner att jag inte orkar peta in fler ord här direkt importerade från min hjärna. Prata med någon vill jag iallafall...
Men Jannica svarar inte på mina sms, hon knullar väl

Syns älsklingar
Eran tomma Julia


Hata inte Man!

Hata inte, hata inte. Make love not war som hippiesarna säger. Älska att Gullan & Snäckan kanske är back in business för ett tag. Njut av den tiden ni får dela med oss för ingenting är förevigt!

Har egentligen inget mer vettigt att skriva med mina minifingrar så jag lämnar er lite hungriga nu så får ni vänta in kommande inlägg. TJATA INTE FÖRIHELVETE!

Peace, love and understanding! Bye folks!
eran Jullis


intressant msn konversation

sofia säger:
hm varför tycker folk jag ser liten ut på håll då --.-

Lampaard säger:

haha venne

jag ser antagligen lång ut

sofia säger:

ääh tyst

Lampaard säger:

haha ;D

hur lång e du?

sofia säger:

jag vet inte

Lampaard säger:

1.56?

sofia säger:

okej nu tog du hårt i och förtjänar att stenas

Lampaard säger:

haha okej 1.58

sofia säger:

nu förtjänar du endast en utdragen tånagel , nippletwist och hängning

Lampaard säger:

hahahha xD

sofia säger:

men de är nog troligen att de stämmer

Lampaard säger:

du är ju inte längre än 1.60

sofia säger:

hmpf

Lampaard säger:

för jag e 1,60

sofia säger:

och du kallar mig kort? fan jävla dvärg

Lampaard säger:

haha


RSS 2.0